Select Page

Bori Utleiemegler

BORI Utleiemegler (datterselskap av BORI BBL) tar forvaltningsoppdrag på hele Østlandet, fra både privateiere og gårdeiere. Dersom du ønsker å leie ut bolig eller ønsker å leie bolig.

 

Om Bori Utleiemegler

Dersom du ønsker å leie bolig, eller har en bolig du ønsker å leie ut så kan vi hjelpe deg.

Utleiemegler – trygghet for deg som utleier og leietaker. BORI Utleiemegler (datterselskap av BORI BBL) tar forvaltningsoppdrag på hele Østlandet, fra både privateiere og gårdeiere. Dersom du ønsker å leie ut bolig eller ønsker å leie bolig.

Vi er et ISO-9001 sertifisert boligbyggelag og en medlemsorganisasjon som driver boligbygging og boligforvaltning med tilknyttet service til våre medlemmer. I tillegg leverer vi tjenester til eiendomsutviklere og utbyggere som søker en profesjonell partner i etableringen og driftingen av nye boligselskap, og vi leverer forretningsførsel til etablerte boligselskap som ikke er tilknyttet oss.

Vår visjon er at det våre kunder ønsker seg av boligrelaterte tjenester skal vi etterstrebe oss å levere, og vi skal være den foretrukne leverandør. Vårt hovedformål er å bygge boliger til våre medlemmer og forvalte boliger for våre medlemmer og andre, vi skal også tilby andre boligrelaterte tjenester til boligselskaper og kunder i næringslivet og det offentlige. Vi har hovedkontor i Lillestrøm og lokalkontor i Mysen og Oslo, er Romerikes største medlemsorganisasjon og en av Norges tre største boligforvaltere.

 BORI forvalter flere boligstiftelser, dette kan du som BORI-medlem benytte deg av. Leiebetingelsene varierer noe, fra alder til botid i kommunen eller ansiennitet i BORI. For alle stiftelsene (bortsett halvparten av UBOL-leilighetene) kreves imidlertid medlemskap i BORI. Dersom du ikke er medlem, kan du melde deg inn her. For utleieboligene opererer vi ikke med ventelister og tar derfor kun i mot søknader når en bolig er ledig. 

Bori hovedkontor

BORI lokalkontor Mysen

Bori Utleiemegler
Utvalgte meglere

Ola Nordmann

Partner, daglig leder
Bori hovedkontor
Tlf 99 19 19 10
Send e-post

Kari Nordmann

Utleiemegler
Utleiemegleren Drammen
Tlf 99 18 18 10
Send e-post

 

Ole Nordmann

Utleiemegler
Bori hovedkontor
Tlf 99 17 17 10
Send e-post 

Oluf Nordmann

Utleiemegler
Bori Mysen
Tlf 99 16 16 10
Send e-post

FÅ TILBUD FRA FLERE UTLEIEMEGLERE

Vi gir deg en enkel måte å innhente tilbud fra flere utleiemeglere tilpasset ditt behov.